Srpski
Italy
Deutsch
English
mail
ordinacija@drfilipovic.com
phone
+381 15 353 400
phone
+ 381 60 35 34 005
Dr Filipović
Dr Filipović

• Stomatološka ordinacija sa rentgen dijagnostikom •

U ovoj moderno opremljenoj ordinaciji, stomatološke usluge se vrše stručno, potpuno bezbolno, brzo i efikasno po najsavremenijim metodama stomatološke prakse i sa materijalima poslednje generacije.

Dr Filipović
Dr Filipović
Postavite pitanje
Dr Filipović rtg
Dr Filipović usluge

Dr Filipović
Preventivna i estetska stomatologija

Od svih lekova, za unutrašnji život osmeh je daleko najbolji lek...

Dr Filipović

Potreban Vam je dobar stomatolog ??!!

Uvek nasmejano i ljubazno osoblje ordinacije Dr Filipović Vam pruža sve vrste stomatoloških usluga po pristupačnim cenama. Nakon naših intervencija i Vi ćete želeti da svima pokažete svoj biserni osmeh!

Iskustvo, entuzijazam, predanost i savesnost naših stomatologa garantuju kvalitet svake naše usluge. U prijateljskoj atmosferi naše ordinacije osećacete se prijatno i opušteno i brzo rešavate sve svoje nevolje sa zubima.

Nemojte da brinete! Mi brinemo za Vas! Sve što Vi treba da uradite je da se ugodno smestite u stolicu i mislite o nečem lepom, dok vaši problemi sa zubima nestaju.

Redovnim pregledima držite zdravlje svojih zuba pod kontrolom i smanjujete potrebu za intervencijama. Zakažite pregled već danas!

Dr Saša Filipović

Vlasnik ordinacije. Rođen je u Šapcu 1971. godine, gde je i završio osnovnu i srednju zubno-tehničku školu. Na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirao juna 1998.godine. Učesnik je mnogobrojnih predavanja i radnih kurseva, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Objavio nekoliko radova, među kojima i 2000.godine u Maincu-Nemačka, na Svetskom kongresu stomatologa, 2006.god Beč... Član je SSO, švajcarskog udruženja stomatologa kao i Stomatološke komore Srbije. Na funkciji sekretara Srpskog lekarskog društva, podružnice Šabac, bio je 7 godina, čiji je i punopravan član od samog diplomiranja. Polje užeg interesovanja, oralna hirurgija, protetika, anti-aging (estetska stomatologija). Govori engleski i ruski jezik.

Dr Emilija Filipović

Rođena u Beogradu 1974. godine. Osnovnu, srednju i gimnaziju je završila u Šapcu. Završila je Stomatološki fakultet u Beogradu 1999. godine. Na Beogradskom univerzitetu 2008. godine je specijalizirala dečiju preventivnu stomatologiju. Učesnica je mnogobrojnih predavanja i radnih kurseva iz oblasti dečije stomatologije. Govori Engleski jezik.

Dr Filipović

Usluge ordinacije

Bolesti zuba

Bolesti zuba

Parodontologija

Parodontologija

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija

Implantologija

Implantologija

Preventivna stomatologija

Preventivna stomatologija

Ortodoncija

Ortodoncija

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Snimanje zuba

Snimanje zuba

Dr Filipović

telefon

Telefon : +381 15 353 400

google maps

Pozicija na mapi : Dr Filipović

Dr Filipović

KOMPLETNA TERAPIJA • Kvalitet na 1 mestu

    RADNO VREME


Ponedeljak - Petak "08:00" - "20:00"
Subota "09:00" - "14:00"
Prijavite se da Vas poštom obaveštavamo o najnovijim akcijama i dešavanjima.
Google plus
Facebook
youtube
Twita
© 2016 Centar preventivne i estetske stomatologije Dr Filipovic // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad